Jävla jobb!

Mitt jobb tar musten ur mig! Min kollega kollar varenda dugg jag gör, och klagar på minsta lilla fel man gör. Till och med när jag inte är färdig med min uppgift så kollar han den om den är rätt. Då har jag ju inte ens kunnat kolla av mig själv ens. När jag kommer hem på kvällarna så är jag helt slut, irriterad och vill inget alls. Bläh. Igår rök vi ihop riktigt, gud vad trött jag blir av att gräla på jobbet! Om småsaker!
I morse kom jag på att kollegan har ett enormt kontrollbehov! Ett sådant där som man bara läser om att tjejer råkar ut för när de träffar en utländsk kille. Jag blir skraj av bara tanken. Jag har verkligen bestämt mig: jag ska därifrån! Imorgon ska jag på en anställningintervju på en rekryteringsfirma för ett specifikt jobb, samt prata med en annan rekryteringsfirma som ringde mig idag om ett annat jobb. Så jag hoppas att det löser sig.

Jag ser fram emot helgen. Då har vi banmöte på Knutstorp med Lotusklubben. Det ska bli jättetrevligt, vi ska ligga i stuga över natten och sen är jag funktionär på söndagen. Träffa en massa folk jag inte brukar träffa :D och koppla av ifrån arbetet.

Ikväll var vi och handlade inför helgen, grillmat, läsk och annat. Patrik har varit hemma från jobbet med förkylning men vi möttes upp i Staffanstorp och handlade på trekvart. Rekord!

Håll tummarna för mig imorgon, jag bara måste ifrån mitt nuvarande jobb!