Sommar...

Det har ju varit så himla fint väder nu ett tag så jag har lagt min tid på att vara ute så mycket som möjligt. Och då blir det inget skrivet här. Men nu är det kallare ute igen och här är jag!
 
 
Det har ju varit både det ena och det andra sedan sist.
Vi var på Jakriborg Prix, klädda typ 40-tal. Jättetrevlig tillställning med fina bilar och strålande väder. Brände mig i solen, men vad gör det, härligt var det. Dagen avslutades med grillning hemma hos oss med några vänner.
 
Center
 
 
Ett par dagar senare var Patrik och jag i Ormanäs (utanför Höör) på veteranmarknad. Första gången vi var där, och det var en bra marknad. Vi träffade många vi känner och stannade ofta och pratade en stund. Så det tog sin stund att gå genom marknaden!
 
Och igår var vi på Graested Veteranträff. Med ångmaskiner, fina bilar och prylmarknad. 
 
Græsted Veterantræfs profilfoto
 
Under den här perioden har jag installerat min kompis gräsklipparen, så nu tar han en promenad på gräset med jämna mellanrum och gör jobbet till mig. Underbart!!
 
Vi har också fått fiber indraget till huset, men det har jag inte fått igång ännu. Börjar tro att jag måste skaffa en ny router, idag har vi Telias Thomson....
 
Och Patrik målar fönster allt vad han orkar till garaget!
 
 
Jag har också börjat jogga. Läste någonstans att man skulle börja med att jogga sakta, mycket sakta. Och det har jag gjort. Och jösses, det är ju plötsligt skönt att jogga!  På lite mer än en vecka har jag varit i skogen och joggat 4 gånger. Sträckan är ca 2,5 km och det går riktigt bra. Och idag var jag på gymmet och provade att försöka använda programmen på löpbandet. När det  blir riktigt kallt lär jag vilja springa inne, så det är bra att veta hur det där funkar.
 
 
I morgon har vi en ny härlig vecka, kör så det ryker!