Taaandvärk!

Uj, uj, uj. Har sovit jättedåligt tre nätter i sträck. Jag har fått mer och mer ont i mina skumma tänder. Idag bestämde jag mig för att ringa min tandläkare. Han tog emot mig på en akuttid kvart över fyra. Han tog några röngenbilder, tittade och förundrade sig. Det syns alltså inga hål. Det ska inte göra ont! Meeeeen!
Efter att ha gjort ett värmetest så konstaterade tandläkaren att en av mina tänders rötter höll på att dö, men inget syntes ännu utan detta är en förvarning. Han skrev ut en penicillin som är extra, extra. Sen ska vi vänta och se.... Måtte han ha rätt, för då ska det snart sluta göra ont :-)

Jag har nu jobbat i tre dagar och kommer bitvis in i det. Min arbetskompis Erhan är jättestressad (inte så gammal, typ 26 år) och spänd. Hoppas han slappnar av lite mer sen. Annars funkar allt bra, alla är så vänliga.

Ikväll har Patrik och jag påskhandlat på Willys i Staffanstorp. Det höll ju på att röra ihop sig ordentligt eftersom jag skulle akut till tandläkaren, jag skulle handla bromsbelägg till Micke och Patrik fick en oförberedd besiktning inne i Malmö. Men vi fick handlat och kom hem i en lagom tid så jag fått undanplockat och pratat med barnen lite också.

Så nu lider kvällen mot sitt slut, sitter och äter vindruvor och dricker vatten (te gör det värre i tänderna) i soffan.
Jag känner mig nöjd med dagen. Har förresten hört lärkan idag! Underbart!