Lamborghini

När Micke fyllde 18 så kände jag att han hade det mesta han önskade sig. Och tänkte att då ger jag honom en upplevelese istället. Japp, jag köpte ett presentkort på att köra superbil i 30 minuter. Han fyller år i oktober så det var inte aktuellt första hösten att nyttja presenten. När han skulle boka på våren visade det sig att bilarna åker runt i Sverige och blir bokade i olika städer och vid två tillfällen var de i Malmö. En gång på våren och en gång på hösten. Så det var inte helt enkelt att boka och få ihop det. Men nu! Nu äntligen fick han bokat och kört!
 
Lite fjärilar i magen var där nog innan han satte sig i bilen!
 
flying butterfly smiley
 
Jadå, då är vi igång!
 
 
Brukar ju skriva brum, brum, men det låter inte så om den här bilen!
 
 
Och här kommer de tillbaka! Snabbare än vad jag trodde, men det visade sig att Micke fick välja om han ville köra en runda på mindre vägar=mer kurvor, eller ut på ringleden=gasa! Tja, han ville ju känna på bilen så det blev gasa!
 
 
Underbart ljuvlig bil i vitt!
 
 
Medan jag väntade på Micke så samtalade jag med den andra föraren som körde Ferrarri. Passade på att provsitta, he, he! Och sen fick jag provsitta Lambon också. Och kan säga direkt att Lambon har en komfort som är underbar. Ferrarin kändes inte så skön, paddlarna inte så nimma osv. Nej, tacka vet ja Lambo!