Bio!

En semester utan åtminstone ett biobesök går ju inte! Och Star Trek hade premiär den 20 juli och det är verkligen mina favoriter! Så Patrik ställde upp och föjde med och såg den i går kväll. 
 
Efter att ha pysslat med garage och hem under dagen så körde vi in till centrala Lund så vi kunde gå runt och myspysa där lite. Jag fick shoppat lite grann också. Och plockade några Pokestop, hi, hi!
 
 
Klockan 8 började filmen och varade i lite mer än två timmar. Jag tyckte tiden rusade iväg! Den höll sann Star Trek-anda. Tycker man om denna typ av filmer så kan jag rekommendera denna!
 
Patrik och jag hade laddat upp med att se de två andra innan i veckan. Och det är rätt kul för man bygger upp det som har varit i de tidigare Star Trek filmerna med Kirk som kapten. Man har fått karaktärerna att likna de "gamla" väldigt mycket. Och filmerna innehåller lite humor, mycket spänning och action. 
 
 
 
Jag tycker det fortfarande har sin charm att gå på bio. Lite godis och dricka, väntan innan man får gå in, bioreklamen och sen filmen. Sen diskutera filmen i bilen på väg hem. Jättemysigt!