Redovisning, redovisning....

Igår var jag hos min väninna i Sjöbo hela dagen. Körde hemifrån på morgonen utan de papper som jag behövde inför kvällens styrelsemöte med Svenska Morris & Wolseley klubben. Men det klarade sig ändå.
Körde direkt till mötet från Sjöbo. Vi skulle vara utanför Löddeköpinge och tar man 104:an så tar det ett litet tag att ta sig dit. Speciellt på hösten när alla bönder ska köra sina sockerbetor till bruket. De kör just den vägen. Bläh!

Mötet blev en väldigt trevlig tillställning, med fika och många skratt. Färdiga vid 10-tiden. Sen var det bara rakt hem i bingen! Men inte kunde jag sova, jag var alldeles för uppvarvad för det.... Aja, låg och filosoferade en stund, sen somnade jag.

Idag har jag varit på banken med Svärfars räkningar, pratat lite med vår kontaktman där. Hon är så trevlig och hjälpsam. Jag och min väninna har en ide. Om min väninna får in tillräckligt med uppdrag så kan hon anställa mig. Och det hade varit jätteroligt. Jag trivs jättebra där! Vi får väl se vad som händer!

I eftermiddag ska jag träffa min väninna Helén, såg henne som snabbast igår, men idag ska vi ta det lugnt och fika. På Gräddhyllan, där har ingen av oss varit innan. Det ser jag fram emot!