Bröllopsdag!

Idag är det sju år sedan Patrik och jag gifte oss! Tänk vad tiden går! Det var typ 15 grader varmare den dagen för sju år sedan....

Jag började dagen med att smyga upp så försiktigt för att vara på gymmet direkt när dom öppnade. Skönt med träning! Sen hem till lite gott förmiddagskaffe. Plötsligt dök det upp ett paket i lustig form!
 
 
Gillar färgen på snöret! Det gjorde Curry också och hjälpte mig att packa upp.
I paketet fanns det mest söta som jag önskat mig i många år (förlåt Curry!). Urromantisk tekopp med urromantisk teburk. Tepåsen innehåller ett grönt roobioste! Aldrig hört om, jättespännande!
 
 
När vi fikat (jodå, Patrik fick en present, en parfym!) så körde vi till Sturup Raceway med fyra däck till Micke som körde för första gången i år. Äntligen är hans bil klar och han körde förhållandevis bra med tanke på att han nu har typ 400 hästar i bilen.
 
Det var  tänkt att någon skulle grilla och sälja käk där men denne någon hoppade av. Så vi fick dessutom agera matleverans till Micke och kompisen Morgan. Glufs, sa det, så var både pastasallad med kyckling och kanelbulle borta!
 
hungry emoticon
 
 
När grabbarna var nöjda med oss och vi nöjda med dom körde Patrik och jag vidare till Johannamuseet i Skurup. Det var några år sedan sist vi var där och tyckte det kunde vara kul med nytt besök.
Johannamuseet har massvis av gamla saker som är kul att se!
 
 
 
 
 
Här spelar man på ett litet positiv.....
 
 
Sen drog man igång det stora positivet! Det hörs riktigt mycket!
 
 
En smedja från förr...
 
 
Där står några gamla bilar också.
 
 
Efter vårt besök i dåtiden åkte vi till Staffanstorps gästis och åt en bit mat. Jag tog vegetariskt, medan Patrik tog lax. Som vanligt jättegod mat!
 
 
Senare blev det kvällsfika också! Sara hade jobbat idag och hade bakelse och hjärta med till oss. Jag invigde min nya kopp med nya teet. Bakelsen var så himla mumsig, tack Sara!
 
 
Nu sitter jag här, mätt och nöjd. Det har varit en härlig dag!
Puzz till min älzkade make!