Liten lördagsrunda...

Idag samlade jag ihop min kropp, tog sats och körde till Mekonomen och Nova Lund. Efter att ha legat totalt däckad i två dagar i feber, ont i halsen, snuva så tar det en stund innan man kommer igång igen. Men min lilla Solstråle behöver en servning och jag var tvungen att komma iväg och handla olja, tändstift och filter till den. Och så gick en Lindextröja sönder i tvätten och jag tänkte att jag kunde prova att reklamera den.

Sagt och gjort, tog bilen och körde iväg. Mekonomen hade tvåårsjubileum idag och hade 25 % rabatt på allt i butiken. Jaaa, kan ju inte bli bättre :-)
Över till Lindex... De knorrade lite om kvittot (som man ska spara i två år) men jag fick ett tillgodo i form av presentkort med tröjans värde. Gick en runda och tittade men kände mig inte på riktigt shoppinghumör. Det blev två dukar på Hemtex, 149 kr för två.
Så här blev det!



Där är mönster på den duken som ligger under ljusen, men kameran förtog hela grejen!

Körde mot hemmet och Staffanstorp. Gjorde ett kort stopp på Outlet 108. Har inte varit där innan så tänkte att jag kunde undersöka vad de har att erbjuda. Det var rätt mycket jackor och jag hittade en! Såklart!



Ett för mig okänt märke 2117 of Sweden. Funktions jacka som andas, är vind- och vattentät. Ska ha kostat 900 kr men de tog 150 kr. Kunde bara inte låta bli!

Sitter nu här och tänker laga en kopp kaffe till Patrik och mig. Patrik skruvar Vovve, jag hoppas det går bra för honom!